Derfor startet vi Prepp!

Siden første nedstenging av noe som etterhvert ble ganske mange for vår bransje, ble det viktig for oss å vise en vilje. Kanskje en kampvilje? Men mest ett behov for å vise til en energi og kapasitet til å snu oss rundt, tenke nytt – vise våre gjester og ikke minst våre ansatte at vi vil kjempe for både bedriftene og arbeidsplassene.

Etterhvert ble det til både nye takeaway-løsninger og DIY-matkits som fløy ut av restaurantene og inn i varebiler, det var nettbutikk, lærlingfabrikk, nettbaserte kurs og foredrag, virtuelle julebord og alkoholfrie restauranter. Når det ble presentert enda en runde til med noe som for vår bransje kan kalles en nedstenging rett før jul 2021, så vi vårt snitt til å bruke potensielt ekstra tilgjengelig tid til å lansere en drøm vi har hatt: Et digitalt matunivers, spekket med kompetanse, matglede og ett unikt innblikk i våre bedrifter!

Her skal vi legge ut flere saker hver eneste uke, fra videoer med tips og triks, til mer komplekse retter og hemmelighetene bak signaturrettene på våre restauranter. Det vil bli bygd opp etterhvert en betydelig database med de beste basisoppskriftene og ikke minst: Vi vil bruke dette forumet til å la våre stjerner få skinne! Her skal du møte, ikke bare oss 3 kokkene som er Lava Oslo men du skal få møte våre partnere, våre kjøkkensjefer, souschefer, kokker og vinkyndige i videoer og artikler, fortelle hvem de er, bli kjent og ta del i deres kompetanse!

Så krevende tider krever atter en gang annerledes tenking og kreativitet – derfor har vi lansert PREPP!